PDF Evaluerings skema/form konverteres til HTML


#1:     JesperHansen 29/03 - 2011 15:16
Hej,

Jeg har en pdf (form) som jeg bruger som et evalueringsskema som jeg mailer rundt.
Kan det lade sige gøre at konvertere den pdf til HTML og smide den på min hjemmeside, hvorefter jeg bare kan sende mine kunder et link som de så kan udfylde og trykke SEND og så skulle jeg gerne få en mail med hvad de har udfyldt!
Jeg har prøvet i Acrobat at konverter pdf'en til HTLM men den flytter rundt på det hele.
Ved I om der findes et program der kan det ?
Jeg skal jo også have tilknyttet SEND knappen til en mail.

Hilsen Jesper

PS: jeg har ikke spor forstand på HTML! ;-)
#2:     Webmaster 30/03 - 2011 8:37
Hej Jesper Hansen.

Det lyder som om at du har brug for en simple hjemmeside hvor du har en form på en side hvor dine kunder kan skrive deres information ind og når de trykker send bliver de så tilføjet til en database hvor du kan se dem alle sammen på en anden side. En lettere mulighed er at formen på hjemmesiden bare sender de indtastede data til dig på en email. Hvilken en vil passe dig bedst?

Jeg har søgt lidt rundt på google og jeg tror ikke umiddelbart at der findes en løsning hvor du kan konvertere din pdf til en hjemmeside/database løsning. Jeg fandt en til HTML, men hvis du ikke har forstand på det hjælper det jo ikke meget.. Men hvis det er kan jeg gøre det for dig. Hvis du er interesseret kan du skrive til mig på rd.andreas (snabel a) lysdal.org

Mvh
Andreas Lysdal

Skriv et svar

Klik for at indsætte: Fed | Kursiv | Link | Billede | Citat | Liste | Kode

Abbonner

Nå du skriver et nyt svar kommer du automatik til at abbonnere på nye svar. Hvis du ikke vil det, skal du fjerne krydset i boksen ovenover.