Beskrivelse:
Koden laver to spalter, med plads til både tekst og billeder :)

Bemærk at du dog selv selv skal dele teksten op, da den ikke automatisk flyder over i den næsten spalte.

Eksempel:
1. Spalte..
I denne spalte er der kun tekst. Du kan sagtes indsætte et billede her, hvis du har læst. Dette er fyldetekst, og er egentlig ikke vigtigt, for det skal bare fylde pladsen op der hvor der rigtigt skulle have stået noget brugbar tekst. Så hvis du faktisk tager dig tid til at læse det her, har spildt den tid. Tid er penge, penge er tid.
2. Spalte..
Hvis jeg nu fortalte dig at denne tekst du læser lige nu faktisk bare var fyldetekst, altså at den bare er her fordi den skal fylde en tom tekstplads ud, ville du så læse den? Nej, måske ville du lige tænkte dig om og bare kigge på koden i stedet for dette fuldstændige meningsløse bid fyldetekst.

 

Html kode:
<div style="float:left; width:50%;"> 1. Spalte..<br> <img src="eksempel.gif" align="right" width="100" heigth="100"> I denne spalte er der kun tekst. Du kan sagtes indsætte et billede her, hvis du har læst. Dette er fyldetekst, og er egentlig ikke vigtigt, for det skal bare fylde pladsen op der hvor der rigtigt skulle have stået noget brugbar tekst. Så hvis du faktisk tager dig tid til at læse det her, har spildt den tid. Tid er penge, penge er tid. </div> <div style="float:left; width:50%;"> 2. Spalte..<br> Hvis jeg nu fortalte dig at denne tekst du læser lige nu faktisk bare var fyldetekst, altså at den bare er her fordi den skal fylde en tom tekstplads ud, ville du så læse den? Nej, måske ville du lige tænkte dig om og bare kigge på koden i stedet for dette fuldstændige meningsløse bid fyldetekst. </div>


Test koden

 

Fakta om 2 spalter:

Kategori: Tekst koder
Antal visninger: 18907
Browser kompatilitet: Firefox, Internet Explorer
Tilføjet den: Apr. 20, 2008, 16:54
Link: http://www.riddergarn.dk/html/tekst/196-2-spalter
Hvis du opdager en fejl i koden beder vi dig reporter fejlen.

 

Kommentarer til 2 spalter

Der er ingen kommentare til denne kode.

 

Skriv en kommentar

Besked