Nemmeste måder at lave en hjemmeside på

- Skrevet af mauran

Først og fremmest, kan man lave hjemmesider på mange forskellige måder.
Den først er, at du simpelthen bare finder notebook frem på computeren, og begynder at kode. Det kan godt være lidt svært, da det hurtigt bliver uoverskueligt. Heldigvis er det til det problem også en løsning.

En af disse løsning kan være at bruge en WYSIWYG-editore, som betyder "What You See Is What You Get" og på dansk "Hvad du ser er hvad du får". Nedenunder er en liste over WYSIWYG-editore:

Google PageCreator - Når det er google, kan det næsten ikke andet end, at være godt. Dog skal du have en gmail, før du kan bruge den.

Bricksite.dk - Her kan du bygge din egen side op fra skabeloner. Du brygger nærmest den hjemmside op fra brikker, og er tjenesten er meget brugervenlig.

123hjemmeside.dk - Nem og enkel hjemmeside på få sekunder. Du kan få det gratis i 30 dage, men derefter koster det desværre penge. Man kan ikke bare html på 123hjemmeside, kun fylde deres skabeloner ud.

Hvis kender en hjemmside, som du synes skal være på denne liste, kan du sende den i en kommentar nedenunder.

Denne artikel er læst 10242 gang(e).
Se flere artikler i kategorien HTML her.

 

Kommentarer til artiklen

mauran - [Redigér] 21/05 - 2008 16:44
kom nu . der må da være nogen der ska kommentere det her .her er jo alles drøm at lave en hjemmeside godt nok ikke så pro like riddergarn . men stadig sådan
RG-Supporter - [Redigér] 26/05 - 2008 16:20
God artikel :D
cille2612 - [Redigér] 20/01 - 2013 22:13
e-hjemmeside, er også en rigtig god. nem og brugervenlig hjemmeside, for nybegynder, de har også en gratis prøve periode, og der kan du også få lov til at skrive html koder

 

Skriv en kommentar

Klik for at indsætte: Fed | Kursiv | Link | Billede | Citat | Liste | Kode