Kan alle lære at lave hjemmesider?

- Skrevet af michael1995

Hvis du skal lave en hjemmeside, så har du mulighed for at lave den selv. Det er faktisk ikke så svært, hvis man er villig til at bruge lidt tid på at lære det. Ved hjælp af et open-source CMS som WordPress, kan du sætte en hjemmeside op, uden at kunne programmere.

Derfor er det også noget, alle kan lære. Der findes endda op til flere guides på YouTube, der kan lære dig det hele i små skridt. Din hjemmeside bliver naturligvis baseret på en skabelon, hvorfor du ikke får et unikt design.

Er det ikke noget, der har betydning for dig, så kan du sagtens lave din hjemmeside selv. Hvis du skal lave en blog eller lave en hjemmeside til dit firma, så kan du spare mange penge ved at gøre dette. Det har jeg f.eks. selv gjort med denne hjemmeside.

WordPress er den bedste løsning
Hvis du skal lave din egen hjemmeside, så er WordPress den bedste løsning. Det er et simpelt stykke software, og flere udbydere tilbyder endda en såkaldt One Click Installer. Det betyder at du kan sætte hele systemet op med blot ét klik.

Har du mod på det, så kan du sagtens lære det i løbet af en weekend. Derfor er der også flere og flere, der begynder at lave deres egne hjemmesider, i stedet for at betale en freelancer eller et bureau. Som nævnt, så kan du spare flere tusinde kroner hver måned.

Denne artikel er læst 43 gang(e).
Se flere artikler i kategorien Andet her.

 

Kommentarer til artiklen

Der er ingen kommentare til denne artikel.

 

Skriv en kommentar

Klik for at indsætte: Fed | Kursiv | Link | Billede | Citat | Liste | Kode