Hvad koster det at lave en hjemeside?

- Skrevet af karkk

Drømmer du om at starte din egen hjemmeside.. måske en blog... en webshop... eller noget helt tredje. I så fald er du landet på den helt rigtige side. Du vil nemlig få en masse gode tips til at starte din første hjemmeside. Du vil i den anledning også blive præsenteret for, hvad det koster at etablere en hjemmeside - også kaldet et website.

Lav selv eller bureau?

Du skal først og fremmest tage stilling til, om du vil lave hjemmesiden selv, eller om du vil overlade det til et bureau. Dette valg får selvsagt enorm stor indflydelse på prisen. Hvor stor prisforskellen er vil vi komme mere ind på i de næste to afsnit.. Fortsat læsningen og bliv præsenteret for de gennemsnitlige priser.

Lav selv

Du kan, ifald du tager sagen i egen hånd, nøjes med at investere 300 kr. Disse penge går til henholdsvis hosting og domæne. Her skal du ikke afsætte en masse penge, men du skal til gengæld forvente at bruge en del tid på at gøre din hjemmeside helt perfekt. Mangler du inspiration til, hvad man kan udrette på egen hånd for 300 kroner? Så klik her og her. Hjemmesiderne er skabt af Dyrhøj Marketing.

Bureau

Hvad koster det at få et bureau til at lave ens hjemmeside? Det afhænger selvfølgelig af, hvilket bureau du vælger. Man kan dog typisk få en professionel hjemmeside til mellem 10.000 og 25.000 kr. Jo mere kompliceret din hjemmeside skal være, desto dyrere bliver den. Skal du kun bruge en blogfunktion og andre basale funktioner, så vil du næppe komme af med meget mere end 10.000 kr.

Denne artikel er læst 510 gang(e).
Se flere artikler i kategorien Andet her.

 

Kommentarer til artiklen

Der er ingen kommentare til denne artikel.

 

Skriv en kommentar

Klik for at indsætte: Fed | Kursiv | Link | Billede | Citat | Liste | Kode