Gode tips til at bygge en affiliate hjemmeside hurtigt

- Skrevet af TroelsJ

Hej alle,
jeg har tidligere skrevet en række indlæg på Riddergarn omkring nyttige hacks, når man skal bygge en webshop foruden smække en masse hjemmesider op hurtigt.

Denne gange ville jeg nævne nogle tricks, når det gælder affiliate marketing. Jeg har tidligere brugt meget krudt på at bygge en affiliate hjemmeside om gyngestole.

Dette projekt har taget rigtig lang tid at fuldføre, og resultatet har ikke engang været 1000 kr i affiliate kommission fra denne hjemmeside, selvom den har ligget på Googles første side i to år.  

Totalt bummer. Man lærer af sine fejl - især når man taler med mere erfarne folk i sit netværk. Af dem har jeg blandt andet lært, at meget affiliate bedst udføres ved at skyde med spredehagl. Hvad betyder dette? Det betyder, at man i stedet for at lave en masse research, før man tager en beslutning, blot nøjes med at skrive en masse tekster og får dem til at ranke. Teksterne behøver ikke være mere end en 300 ord lange til start. Oftest vil disse sider kunne helt organisk ranke på nogle long tail søgninger. Hvis denne hjemmeside så rent faktisk konverterer, og du begynder at få nogle affiliate salg, så kan det give mening at lægge mere arbejde i projektet. Hvis ikke siden konverterer, så har du kun lagt et par timers arbejde i projektet.

Mit seneste affiliate projekt om stigereoler demonstrerer dette meget fint. Hjemmesiden beskriver fint, hvad stigereoler er, og hvordan stigereoler eller trappereoler bedst kan supplere indretningen i hjemmet. Samtidig er der kortere artikler omkring hvide stigereoler og sorte stigereoler, som er de mest populære farver til hjemmet.

Det har kun taget ganske få timer at skrive al teksten til denne hjemmeside om stigereoler. Hvis ikke projektet bliver succesfuldt, så har jeg kun spildt ganske lidt tid på det.

God vind til alle derude!

Denne artikel er læst 222 gang(e).
Se flere artikler i kategorien Andet her.

 

Kommentarer til artiklen

Der er ingen kommentare til denne artikel.

 

Skriv en kommentar

Klik for at indsætte: Fed | Kursiv | Link | Billede | Citat | Liste | Kode