Fire simple trin til optimering af din hjemmeside

- Skrevet af ChrisLarsen

En hjemmeside bør ikke blot sættes op og blive glemt umiddelbart efter. Du bør derimod bruge tid på at passe og pleje hjemmesiden, så folk har lyst til at besøge den og dele budskabet med venner og bekendte.

Her får du fire simple trin til optimering af din hjemmeside. Løbende optimeringsarbejde behøver slet ikke at være så kompliceret, hvilket du snart vil finde ud af.

Hold øje med døde links o.l. fejlmeddelelser

Det er rigtig fint at have nogle interne og eksterne links, hvis man altså sørger for, at alle links er aktive. Du kan nok selv nikke genkendende til, at det er frustrerende at klikke på et link, som fører til en blank side, hvorfor det er vigtigt at holde øje med døde links o.l. fejlmeddelelser. Installér evt. et plugin, som automatisk kan identificere døde links, så du ikke selv skal bruge tid på detektivarbejde.

Optimér dine tekster og billeder (værdi for brugere og søgemaskiner)

Foruden at holde øje med døde links bør du også bruge energi på at optimere tekster og billeder. Det skal du ikke kun gøre for brugernes skyld, men også for søgemaskinernes skyld. Inddrag dine vigtige søgeord i dine tekster og billedbeskrivelser, hvis du gerne vil øge den organiske trafik til dit website.

Du kan måske finde nyttig inspiration på hjemmesiden hurtiglaannemt.dk, som er optimeret på alle tænkelige parametre. Du kan sagtens lade dig inspirere af hjemmesiden, selvom din hjemmeside ikke handler om lån.

Skru op for hastigheden

En velfungerende hjemmeside er en hjemmeside, som loader på ingen tid. Det er i den anledning, at vi taler om hastighedsoptimering, da man kan gøre forskellige ting for at skrue op for hastigheden. Hastighedsoptimering er en hel verden for sig, så du bør læse op på emnet, før du går i gang. Tag evt. en fagekspert med på råd, hvis det bliver for teknisk for dig.

Få feedback på din hjemmeside

Der er intet at sige til, at man kan stirre sig blind på sin hjemmeside, når man har besøgt den mange hundrede gange. Det gør det ikke desto mindre svært at identificere fejl og mangler, hvorfor det kan være nyttigt at bede andre om feedback. Bed derfor dine venner og bekendte om at tilkendegive deres mening på godt og ondt. Det er alfa omega, at du er åben for kritik, da du ellers får svært ved at optimere din hjemmeside.


Denne artikel er læst 620 gang(e).
Se flere artikler i kategorien Andet her.

 

Kommentarer til artiklen

Der er ingen kommentare til denne artikel.

 

Skriv en kommentar

Klik for at indsætte: Fed | Kursiv | Link | Billede | Citat | Liste | Kode