Sådan kan du markedsføre din webshop offline

- Skrevet af s360

Tag på konference eller messe – medbring visitkort

En oplagt mulighed er, at du tager på en konference eller en messe, hvor du kan møde både leverandører og kunder. Hvis det er noget, du har planer om, så sørg for at have visitkort med, som du kan uddele. På denne måde kan du også udvide kendskabsgraden til din webshop. Visit kort findes her, hvis du endnu ikke har nogle visitkort til din webshop.

Dette er selvfølgelig noget, der primært giver mening, hvis du tager på en messe eller skal deltage i en konference, hvor du reelt set møder personer, der befinder sig inden for dit segment. Uanset hvad, så er det dog en rigtig god måde at udvide din kendskabsgrad på, da du kan komme til at snakke med mange mennesker på en messe el.lign.

Annoncer i fysiske magasiner

Du kan også vælge at købe annoncer i fysiske magasiner. På denne måde kan du komme ud til kunder, der er inden for dit segment. Driver du f.eks. en boligwebshop, så kan du annoncere i enten Bo Bedre eller i Boligmagasinet. Det er noget, der er populært blandt mange virksomheder, men det er ikke noget, mange webshops vælger at gøre brug af.

Hvis du formår at finde ét eller flere gode magasiner, som rent faktisk passer godt til dit segment, så er det også en rigtig god måde at markedsføre din webshop på. Du har med garanti også selv lagt mærke til, at der er rigtig mange forskellige typer af virksomheder, der vælger at annoncere i de fysiske magasiner for at skabe et større kendskab.

Det er svært at måle på

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det kan være svært for dig at måle på, om det er noget, du faktisk får succes med og om det er noget, der er givende for din webshop. Det skal gøres klart, at det er noget, du primært skal med et fokus på at udvide kendskabet til din webshop, da det er svært at spore deciderede salg, der kommer herfra.


Denne artikel er læst 433 gang(e).
Se flere artikler i kategorien Andet her.

 

Kommentarer til artiklen

Der er ingen kommentare til denne artikel.

 

Skriv en kommentar

Klik for at indsætte: Fed | Kursiv | Link | Billede | Citat | Liste | Kode