Sådan bygger man hurtigst mange hjemmesider

- Skrevet af TroelsJ

Hej alle,
Jeg har efterhånden en del færdige hjemmesider og nogle nye, som er under opbygning. At bygge en hjemmeside er ikke svært, hvis man ellers ved, hvordan man gør. Heldigvis kan de fleste folk klare sig med et godt tema inde fra eksempelvis Themeforest.net. Disse temaer koster sjældent mere end 70 amerikanske Dollars, og så kan man bruge temaet igen og igen.

Det klart nemmeste at gøre, hvis man vil have mange hjemmesider op at køre så hurtigt som muligt, er, at bruge en del kræfter på den første hjemmeside og få den til at se pæn og præsentabel ud. Når man så er tilfreds med denne hjemmeside, kan man simpelthen bare kopiere den (migrere den) til det nye domæne.

Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at downloade et plugin, der hedder WP Clone. Dernæst tager man en back-up af sit website med dette plugin. Så går man over i sin Wordpress installation på det nye domæne, installerer WP Clone dér også, og så klikker man blot “restore from URL” ved at indtaste en udvidet URL for det gamle domæne, som der kopieres fra. Derved kan man typisk migrere en hjemmeside til et andet domæne indenfor blot ti minutter.

Det var eksempelvis sådan, at jeg byggede min webshop Bordfodbolden.dk, som er specialiseret i at sælge borde og udstyr til bordfodbold. Her tog jeg blot og kopierede domænet via WP Clone fra én af mine andre hjemmesider. Derfra er det nemt at kunne justere baggrundsfarve på hjemmesiden til en, som passer bedre til det produkt du vil sælge.

Nuvel, så kommer alle dine hjemmesider til at se ens ud? I det store hele ja. Men for de fleste folk er dette ikke noget problem – og faktisk hjælper det dig også til at spare mere tid ved at have helt standardiserede hjemmesider, som du er fortrolig med.

God fornøjelse med dine hjemmesider!
/ TroelsDenne artikel er læst 457 gang(e).
Se flere artikler i kategorien Andet her.

 

Kommentarer til artiklen

Der er ingen kommentare til denne artikel.

 

Skriv en kommentar

Klik for at indsætte: Fed | Kursiv | Link | Billede | Citat | Liste | Kode