Webshopejer: Alliér dig med en dygtig programmør

- Skrevet af hansen10

Jeg skriver denne artikel, da jeg gerne vil dele et godt tip med dig, der er webshopejer. Er du ligesom mig og mange andre webshopejere ikke særlig stærk inden for programmering, så bør du alliere dig med en dygtig programmør. I artiklen kan du læse alt om, hvorfor det er en god idé at have en programmør tilknyttet sin virksomhed.

Programmering bør overlades til programmører

Selvom du besidder basale kompetencer inden for programmering, så er det ikke ensbetydende med, at du kan løse enhver opgave. Føler du dig begrænset af din viden og kompetencer, bør du ansætte en programmør i din virksomhed. Synes du, at det er for tidligt at ansætte medarbejdere, kan du selvfølgelig også finde en freelancer programmør.

Mit bedste råd, er at man ikke giver sig i kast med at programmere sin webshop, hvis man ikke har hundrede styr på, hvad man laver. I den anledning skal man være god til at se sine egne begrænsninger og bede om hjælp, når det er nødvendigt.

Jeg driver min egen webshop, hvor jeg selv har stået for en stor del af programmeringsdelen. Dog er det ingen hemmelighed, at jeg også har outsourcet en stor del af arbejdet, da jeg ikke vil betegne mig selv som ekspert på området. Jeg har bl.a. udviklet en filterfunktion, hvor man kan filtrere sin søgning, når man kigger på billige dameure på shoppen. Denne funktion har medvirket til, at jeg har øget salget af dameure.

Dine koder har indflydelse på din webshops hastighed

En hurtig webshop er alfa omega, hvis man skal klare sig som webshopejer. Loader din webshop ikke i løbet af få sekunder, bør du begynde at arbejde med hastighedsoptimering. Der er mange faktorer, der spiller ind, når det handler om en hjemmesides hastighed.

Dine koder har bl.a. stor indflydelse på hastigheden, hvilket er værd at tage højde for. Er du ikke tilfreds med hastigheden, bør du først og fremmest rydde op i dine koder, da det ofte vil have en stor effekt.

Er din webshop hurtig, vil du tilgodese både brugere (potentielle kunder) og søgemaskiner. I forhold til SEO er det vigtigt, at man kan tilgå en hjemmeside på ingen tid.

Tag kontakt til udenlandske programmører

Danske programmører kræver typisk en meget høj timeløn, hvilket kan blive en dyr fornøjelse for en webshopejer, der har begrænsede midler til rådighed. Vil du gerne holde dine udgifter nede på et minimum, kan du tage kontakt til udenlandske programmører. Du kan evt. indhente tilbud fra både danske- og udenlandske programmører, så du nemmere kan danne dig et overblik over prisforskellen. Du skal dog også være opmærksom på kvaliteten af arbejdet.  


Denne artikel er læst 589 gang(e).
Se flere artikler i kategorien Andet her.

 

Kommentarer til artiklen

Der er ingen kommentare til denne artikel.

 

Skriv en kommentar

Klik for at indsætte: Fed | Kursiv | Link | Billede | Citat | Liste | Kode