Jeg fandt en programmør i Indien og sparede 80 %

- Skrevet af karlbenjamin

Kan man ikke selv finde ud at kode, så må man nødt til at få andre til at gøre det. Siden 2012 har jeg brugt en dansk programmør med en timeløn på 599 kr. eksl. moms, hvilket hurtigt løb op i mange penge. Det er i hvert fald mange penge, hvis man er iværksætter og skal bruge teknisk hjælp til mange forskellige udfordringer.

Udvikling af tabel til prissammenligning af saftpressere

Sidste måned (august) skulle jeg have løst en vigtig opgave. Opgaven lød på, at der skulle udvikles en tabel til prissammenligning til min hjemmeside om saftpressere. Det var et krav, at tabellen skulle udvikles i HTML, og at det skulle være nemt at opdatere med priser, links, info og en række andre faktorer.

Da jeg skulle have løst denne opgave, indhentede jeg en håndfuld tilbud. Jeg kontaktede først og fremmest min faste programmør, da jeg gerne ville høre hans bedste pris. Derudover gjorde jeg noget meget utraditionelt. Jeg tog nemlig kontakt til en indisk programmør, som min samarbejdspartner har brugt i mange år med succes.

Nedenfor får du overblikket over de to priser, jeg modtog i forbindelse med denne opgave:

Tilbud fra dansk programmør: 5999 kr. inkl. moms (levering inden for 7 dage)

Tilbud fra indisk programmør: 1599 kr. ink. moms (levering inden for 14 dage)

Jeg blev meget overrasket over, hvor stor prisforskellen rent faktisk var. Den eneste fordel ved at vælge den danske programmør frem for den indiske programmør var, at jeg kunne få løst opgaven 7 dage hurtigere.

Jeg endte med at give opgaven til den indiske programmør, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg fik nemlig udarbejdet en flot og funktionel tabel, som overholdte alle mine krav. Nu kan jeg endelig give mine besøgende og brugere et overblik over de bedste tilbud på saftpressere.

Min historie kan måske også få dig til at overveje at outsource dine programmeringsopgaver til udlandet - f.eks. Indien.

Denne artikel er læst 738 gang(e).
Se flere artikler i kategorien Andet her.

 

Kommentarer til artiklen

Der er ingen kommentare til denne artikel.

 

Skriv en kommentar

Klik for at indsætte: Fed | Kursiv | Link | Billede | Citat | Liste | Kode