Ansæt en programmør og slip for tekniske problemer

- Skrevet af Kumon

Jeg har gjort rigtigt mange gode ting for min virksomhed de seneste 6 år. Jeg har f.eks. fået et kontor, udvidet mit lager, fået nye samarbejdspartnere og er blevet dygtig til online markedsføring. Dog er der også visse ting, jeg fortryder, at jeg ikke har gjort noget før.

Jeg ansatte en programmør og vandt stort

I juli 2016 deltog jeg i et netværksmøde i Aalborg. Her mødte jeg en masse dygtige iværksættere, som bl.a. beskæftigede sig med e-handel, affiliate marketing og ejendomshandel. Til dette netværksmøde fik jeg et virkelig godt råd, som jeg tog action på allerede dagen efter. Jeg fortalte nemlig de andre iværksættere, at jeg havde rigtigt mange tekniske problemer med mine hjemmesider. Når jeg lavede tekniske ændringer på mine hjemmesider, skete det tit, at hjemmesiderne gik ned i en længere periode.. Det var vildt irriterende, da det havde direkte indflydelse på min omsætning.

Er man ikke selv dygtig til programmering, så bør man overlade arbejdet til andre. Min løsning var at ansætte en programmør med mange års erfaring. Han har været med til at optimere både Testguro.dk og Designtop.dk, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Siden han blev ansat, har jeg ikke haft nogle tekniske udfordringer.

Ansættelse eller outsourcing?

Har du også brug for assistance til programmering, så har du helt overordnet to valgmuligheder. Du kan outsource programmering til en virksomhed / bureau, som besidder de nødvendige kompetencer. Alternativt kan du ansætte en programmør, som sidder på dit kontor og løser de opgaver, som du giver ham / hende. Da jeg vurderede de mange fordele og ulemper ved begge alternativer, kom jeg frem til, at ansættelse var mest fordelagtigt.

Ansættelsen har selvfølgelig betydet, at udgifterne til Designtop.dk og Testguro.dk er steget en smule. Dog fortryder jeg på ingen måde, at jeg har valgt at ansætte en programmør, da det sparer mig for meget tid - og mange bekymringer i dagligdagen.

Denne artikel er læst 645 gang(e).
Se flere artikler i kategorien Andet her.

 

Kommentarer til artiklen

Der er ingen kommentare til denne artikel.

 

Skriv en kommentar

Klik for at indsætte: Fed | Kursiv | Link | Billede | Citat | Liste | Kode